top of page

Bindweefselmassage

 

Combineer je Pakking met een heerlijke Gezichts Bindweefsel Massage. 

In plaats van 30 minuten 35 euro betaal je nu maar 30 euro!

Pakkingen

 

Waarvoor wordt de pakkingen gebruikt?

 

Bij Sense & Pure Beauty Salon kunt u naast de massages ook genieten van een speciale pakkingbehandeling om heerlijk te ontspannen en uw huid en lichaam te laten herstellen van de invloeden van de dagelijkse beslommeringen en de weersinvloeden.

 

Pakkingen hebben positieve werking op:

* Spanningen en stress,

* Te droge huid

* Gewrichtsproblemen (reumatische aandoeningen, artrose, artritis, jicht),

* Huidproblemen (eczeem, psoriasis, acné), * Cellulitis, * Vochtophoping,

* Ontslakken.

 

Werkwijze: Bij een pakkingbehandeling wordt uw lichaam ingesmeerd met een warm smeersel met diverse natuurlijke ingrediënten zoals algen, groene klei, kruiden en etherische oliën.

 

Na het insmeren wordt u ingewikkeld in een folie en een warmtedeken. Met de warmtedeken wordt het ontslakkingsproces bevorderd en is de behandeling nog aangenamer. Bij een ontspannend muziekje geniet u ongeveer 20 minuten van de werking van de pakking. De pakkingbehandelingen kunnen worden gecombineerd met een voetmassage of een scrubbehandeling. Een scrubbehandeling maakt de huid minder ruw en vervaagt de rimpels doordat de dode huidcellen worden verwijderd. De scrubbehandeling reinigt de poriën waardoor deze niet verstoppen. Hierdoor hebt u minder of geen last van puistjes of meeeters.

 

Afhankelijk van uw huidtype gebruik ik voor het scrubben zeezout of een natuurlijke gel. Na de behandeling kunt u een verfrissende douche nemen, om vervolgens onder het genot van een drankje na te genieten van de behandeling.

 

Soorten pakkingen: Bij Sense & Pure Beauty Salon kunt u kiezen uit 5 soorten pakkingen. Elke soort heeft een specifieke werking op uw lichaam en huid. Alle producten zijn geschikt voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen en zijn geschikt voor alle huidtype.

 

 

De algen pakking (op poederbasis of in gel vorm).

Algen bevatten een keur aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en essentiële aminozuren. Deze stoffen geven aan de huid/weefsels een betere doorbloeding en vochtregulatie, efficiënter omspringen met vitaminen, vetafbraak, zuiveren en ont-slakken. Om een maximale werking te verkrijgen gebruiken we schone algen uit de noordelijke ijszeeën. Als er gebruik wordt gemaakt van de algenpakking op basis van poedervorm, is het noodzakelijk dat men na afloop een douche neemt. Bij Sense & Pure Beauty Salon heeft u na afloop van de behandeling de mogelijk om een heerlijke verfrissende douche te nemen. Als u kiest voor een algenpakking op gelbasis is het douchen achteraf niet noodzakelijk.

 

 

Barenne Antistress crèmepakking.

Deze pakking bevat een mix van algenextracten, shea butter, jojobaolie en lavendel. 

Deze mix heeft een hydraterende, voedende, herstellende en verzorgende werking op de huid en een sterk kalmerende werking op de geest. Als u kiest voor een Barenne Antistress crèmepakking is het douchen niet noodzakelijk.

 

 

Rozenpakking

Een rozenpakking is uitermate geschikt voor de rijpere huid. De vochtherstellende werking is ideaal voor de droge huid. De zuiverende werking van de roos heeft een remmende functie op eventuele ontstekingen van een onzuivere huid. Tenslotte heeft de roos een kalmerende werking die u helpt in een positieve en ontstresste stemming te komen.

 

 

Chocoladepakking

Een cacaopakking is een totaal ontspannende en vitaliserende pakking, die door de werkzame stoffen uit de cacaoboon uw lichaam vitaliseert, de huid verstevigt en de vetafbraak stimuleert. De pure cacao en cacaoboter in de pakking zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed en gehydrateerd, waardoor deze zijdezacht en soepel aanvoelt. Door geregeld een chocoladepakking te nemen vertraagd uw het verouderingsproces van uw huid.

 

 

Paraffinepakking

Een verwenbehandeling voor uw handen in een paraffinebad. Deze behandeling heeft een hydraterende werking met een direct zichtbaar resultaat en werkt tot diep in de huid. Op uw handen wordt eerst een verzorgende crème aangebracht. Vervolgens worden uw handen een aantal keren kort achter elkaar in de bak met verwarmde paraffinewax gedompeld. Wanneer u met uw handen uit de paraffinebak komt, stolt de paraffine. Daarna worden uw handen afgedekt met plastic folie en daarover gaan badstoffen handschoenen. Na een inwerktijd van 10 tot 15 minuten wordt de paraffine van uw handen afgemasseerd. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen en de nagels, uw handen voelen weer glad en zijdezacht aan.

 Pakking naar keus

 

  • 45 minuten

  • 50,00 euro

         

 Pakking naar keus & Massage

 

  • 75 minuten

  • 75,00 euro

   Extra's

  • Losse scrubbehandeling 12,50 euro

  • Paraffine handenpakking 7,50 euro

  • Gezichtsreiniging met masker 12,50 euro

bottom of page