top of page
Clear Water Lake

ESSENTIAL SHOCK - NATURA BISSE 

 

DE WEDERGEBOORTEVAN EEN ICONISCHESCHOONHEIDSMIDDEL

 

De sleutel tot een goede regeneratie van de huid en versteviging is de eigen aard van de huid.

Simpel gezegd, moeten we je aangeboren schoonheid vast leggen en proberen te behouden.

Om dit te doen, geïnspireerd door de meest ingewikkelde details van de huid, haar innerlijke werking, de natuur en zijn meest elementaire onderdelen, hebben we een exclusief concentraat van bionutritional en regeneratieve elementen, die in staat zijn om de huid te herstructureren.

 

PREVENTIEF ANTI-AGING BEHANDELINGMET ESSENTIËLE BIO-IDENTIEKE SUPPLEMENTEN VOOR DE HUIDESSENTIAL SHOCK INTENSE LINE is een specifieke behandeling met essentiële bio-identieke Supplementen voor de huid, die helpt bij het herstellen essentiële elementen die nodig zijn om een volle, gehydrateerde en rimpelvrij huid te behouden.

 

De toevoeging van deze innovatieve ingrediënten resulteert in een uitzonderlijke lijn die een gezonde huid onderhoudt en biedt buitengewone voordelen door revolutionaire belangrijke complexen: proteoglycan-Derma Complex en een Aminoessence Cocktail.

 

 

 

VITAMINE C - NATURA BISSE

 

DE ULTIEMEVITAMINECOCKTAIL VOOR DE HUID

 

Vitaminen, die krachtige antioxidanten zijn, neutraliseren de negatieve impact van de vrije radicalen die de huid verouderen. 

Natura Bissé heeft de perfecte cocktail om uw huid te revitaliseren. C + C Vitamine LINE is een behandeling lijn die hoge concentraties van verschillende bronnen van vitamine C te bereiken combineert in haar formules, maximale synergie en effectiviteit.

 

Deze VitamineCocktail zorgt voor een mooie, stevige, gehydrateerde huid, klaar om zich te verdedigen tegen vrije radicalen. Ascorbinezuur, de belangrijkste ingrediënt van de lijn, is ingekapseld om de stabiliteit haar actuele effecten behouden en te verbeteren (20-40 keer beter dan het nemen van het mondeling.)

Het resultaat is een prachtige, stralende huid, ongemarkeerd door vermoeidheid, de zon of ongezonde gewoonten.

 

 

OXYGEN - NATURA BISSE

 

EEN GOLF VAN ZUIVERHEID BEZIELT JOUW HUID

 

Zuurstof is het leven. Onze huid heeft voortdurend zuurstof nodig om gezond, fris te zijn.

De stedelijke omgeving kan bedwelmend, maar het kan ook schadelijk zijn voor onze huid. Onze huid kan hierop reageren en kan daardoor onrustig en gedevitaliseerd te zijn.

 

REVITALISEREN EN HEROVEREN, HET IS UITSTRALING

OXYGEN LINE is ontwikkeld om verloren vitaliteit van uw huid te heroveren.

Dankzij de voordelen van waterstofperoxide en Living Water uit Spirulina groene algen (zeer rijk aan vitaminen en mineralen), kunnen wij uw huid met een extra dosis zuurstof een mooie boost geven. Uw huid voelt meteen zuiver,

Zuiverend, revitaliserend, hydraterende en verlichtende maatregelen die de essentiële behoeften van elk huidtype bedekt.

Dankzij zijn uitzonderlijke ontwerp, OXYGEN lijn is perfect voor het toestaan ​​van uw huid beter te ademen.

 

bottom of page