top of page
CHRISTMAS 2020 - LIMITED EDITION STILL L

NATURA BISSE

 

Toen Ricardo Fisas Mulleras in 1979 het merk Natura Bissé oprichtte, lanceerde hij 5 exclusieve crèmes voor 5 verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ’90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons.

 

Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en Liberty en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store. 

Essential Shock

 

Intensieve anti-aging en verstevigende crème voor de (extreem) droge huid met isoflavonen.

Deze Essential Shock Cream is speciaal geschikt voor de rijpere huid, met name in de periode waarin u meer last kunt krijgen van hormonale schommelingen.

 

De isoflavonen zorgen samen met de andere ingrediënten voor een goede hydratatie, versteviging, herstel van de elasticiteit en vervaging van de rimpels.

 

 

Vitamine C

 

De innovatieve drievoudige werking strategie van de C + C VITAMINE LINE is gebaseerd op de ontwikkeling van specifieke "basis" cocktails van zeer gestabiliseerde vitamine C + gehydrolyseerd collageen aminozuren. 

Deze VitamineCocktail zorgt voor een mooie, stevige, gehydrateerde huid, klaar om zich te verdedigen tegen vrije radicalen.

 

Het resultaat is een prachtige, stralende huid!

 

O2 Relax

 

Dankzij de voordelen van waterstofperoxide en Living Water uit Spirulina groene algen (zeer rijk aan vitaminen en mineralen), kunnen wij uw zorgen met de huid een extra dosis zuurstof. 

Zuiverend, revitaliserend, hydraterende en verlichtende maatregelen die de essentiële behoeften van elk huidtype bedekt.

 

DE OXYGEN LINE is geformuleerd om verloren vitaliteit van uw huid te heroveren.

 

 

bottom of page